Leveranspolicy

Fraktavgift Sverige: 59 kr 

Vi skickar alla paket inom Sverige med Postnord (Varubrev). Alla beställningar behandlas inom 1-2 arbetsdagar och levereras inom 2-3 arbetsdagar. Under helgdagar kan din beställning ta längre tid att behandlas och skickas.

Fraktpriset gäller om du beställer max 2 par skor. Vill du beställa t ex 4 par debiterar vi ett fraktpris på fn 99 kr. 

Din beställning kommer att levereras till ditt lokala utlämningsställe och ett meddelande kommer att skickas via sms om telefonnummer anges. Vi kommer inte att kunna ändra din adress efter att beställningen är gjord. 


Bor du i Stockholm kan vi se till att du får din leverans direkt till en box. Smidigt eller hur? Läs mer om iBoxen. Vi tar samma pris 59 kr som för en leverans med Postnord.
 

Fraktavgift EU länder *: 10 € 

*För närvarande levererar vi endast till följande länder: Österrike, Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Nederländerna, Estland, Norge (tullavgifter och skatter tillkommer).


Vi skickar alla paket med Postnord eller DHL, alla beställningar behandlas inom 1-2 arbetsdagar och levereras inom 3-7 arbetsdagar beroende på land.
 
Vänligen använd spårningsnumret i e-postmeddelandet med leveransbekräftelse för att spåra din beställning. Vi kommer inte att kunna ändra din adress efter att beställningen är gjord. 

Du kommer att stå för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader är ej återbetalningsbara. När du får en återbetalning dras kostnaden för returhanteringen fn 79 kr/ 20€ (inom EU).

 

FAW Studio AB